Top 12 hobby tijdschriften

Wat jouw favoriete hobby ook is, er bestaat altijd wel een perfect bijbehorend tijdschrift abonnement voor jou of een los exemplaar bij de boekhandel! De grote collectie van beschikbare hobby tijdschriften omvat daarbij een breed scala aan onderwerpen, van buitensporten tot fotografie en koken.

En of jij nu op zoek bent naar deskundig advies of tips en trucs, met deze tijdschriften sta je er altijd klaar voor om je favoriete hobby nog beter onder de knie te krijgen of in een mum van tijd een nieuwe hobby op te pakken.

Inspiratie opdoen

Een abonnement op een hobbytijdschrift is alsmede de perfecte manier om van je favoriete bezigheid op de hoogte te blijven, of om er inspiratie mee op te doen om zo iets nieuws uit te proberen. Hier zijn een aantal Nederlandse hobbybladen om alles te ontdekken wat jij maar nodig hebt om ermee aan de slag te gaan.

Aan de Haak

Aan de Haak is een tijdschrift dat geheel in het teken van haken staat. Dit blad, dat zes keer per jaar uitgegeven wordt, staat vol patronen en is de ideale metgezel vol haakinspiratie voor iedere haakster, of jij hier nu net mee begint of hier al jarenlang ervaring in hebt!

Beet

Beet is het grootste hengelsport magazine van de lage landen. Het is er niet alleen voor de lezer, maar alsook ‘door’ de lezer, aangezien het graag alle ervaringen van de sportvissers met elkaar wil verbinden! Je ontdekt hier niet alleen de beste visavonturen, maar je krijg tevens de beste visvangst tips.

 

CHIP FOTO magazine

De CHIP FOTO magazine is er speciaal voor al die enthousiaste fotografen die graag meer uit hun (digitale) camera willen halen en alsook van alles over fotografie willen weten. Het is flink gevuld met actueel nieuws, diverse tips en uitgebreide testuitslagen van vooral digitale camera’s en randapparatuur.

Creatieve Letters

In dit unieke hobby tijdschrift vind je niet alleen veel info en inspiratie, maar tevens heel interessante doe-ideeën om heel creatief tekst te verwerken. Creative Letters biedt daarnaast allerlei stap-voor-stap projecten plus handlettering technieken om met prachtige lettercreaties aan de slag te gaan.

Duiken

Duiken is het ultieme magazine voor iedereen die van duiken houdt. Elke maand weer staat het vol met schitterende reportages over de mooiste duikbestemmingen. Het houdt de sportduikers en snorkelaars verder op de hoogte van de nieuwste benodigdheden en biedt daarnaast belangrijke veiligheidstips.

FietsActief

FietsActief is volgens de makers zelf het leukste fietstijdschrift van Nederland voor alle actieve en recreatieve fietsers. In elk nieuw nummer vind je weer allerlei unieke fietsroutes en mooie knooppuntenroutes. Zo ontdek je steeds weer leuke plekken om aangenaam te fietsen.

Foodies

Foodies is vooral een smakelijk magazine! Want als een ultieme inspiratiebron is Foodies het tijdschrift bij uitstek voor al die mensen die van lekker eten houden. Je vindt hierin alles op kookgebied wat je maar nodig hebt om elke dag weer heel culinair voor de dag te komen.

HobbyHandig

HobbyHandig is het meest gelezen Nederlandstalige hobbymagazine. Dit is alsmede hét tijdschrift voor alle creatievelingen. Je vindt in elk veelzijdig nummer weer veel tips en inspiratie voor alle personen met creatieve handen. Plus je kunt er verder alles over de allerlaatste creatieve trends in teruglezen.

Loving Paper

Het Loving Paper tijdschrift vertelt jou alles over de nieuwste en leukste papiertechnieken. In ieder nummer van dit creatieve tijdschrift kun je weer een uitgebreide inspiratie opdoen voor scrapbooking, het maken van prachtige kaarten en nog veel meer. Het biedt tevens tips over hoe bijvoorbeeld te stempelen of hoe met handletteren te beginnen.

Knipmode

Knipmode is hét beste Nederlandse zelfmaakmodeblad. Het staat keer op keer vol met inspirerende mode ontwerpen voor alle type vrouwen. Via de bijgeleverde patronen en werkbeschrijvingen kun jij hier dan lekker zelf creatief mee aan de slag. Knipmode biedt jou zo de mogelijkheid om met plezier de kleding die geheel naar jouw eigen smaak is te vervaardigen.

Koken & Genieten

Het Koken & Genieten magazine levert heerlijke en gezonde recepten voor de thuiskok die heel graag telkens weer nieuwe maaltijden wil uitproberen. Het biedt behoorlijk gevarieerde recepten die ervoor zorgen dat er elke dag een andere smakelijke maaltijd op tafel staat. Dus als jij het ook fijn vindt om te koken, maar niet altijd de juiste inspiratie hebt, zoek dan niet verder maar sla het Koken & Genieten magazine open!

La Maison Victor

Dit is het ideale tijdschrift voor alle crafters en naai(st)ers. In ieder nummer vind je immers weer nieuwe eigentijdse patronen voor modieuze zelfmaakmode, welke door gerenommeerde mode designers ontworpen zijn. Bovendien biedt dit magazine diverse handige tips & tricks van de mode experts.